Welcome, Guest. Please Login or Register
Click Here To Return To The Home Page
 
  HomeHelpSearch Merchandise DonateContactEvent CalendarLoginRegister  
 
Back-up Failure / Lost Attachments (Read 3,284 times)
 
ProgMaster
Stellar Owner
****
Online


Stellar Attraction

Posts: 3,739
British Isles
Gender: male
Back-up Failure / Lost Attachments
13th Oct, 2010 at 9:36pm
 
All,

Due to a software configuration error on my part the regular, scheduled back-up that kicked-in yesterday evening at around 8:00pm failed. This is the first time that the back-up process had run on the new website server - one of the many jobs that run 'in the background' and should appear invisible to visitors to the website, forum and listeners alike. Anyway, after much swearing, desperately searching on Google for advice, I have managed to restore the website and discussion forum.

I'm delighted to say that no posts have been lost, however, sad to say that a number of the more recent attachments that any of you may have made when making a post have unfortunately been lost. Most notably, this will affect the popular 'Name The Album' thread. All I can say is sorry, this is the first time in S.A.'s six odd-year history that such an event has happened.

Anyway, the automatic back-up facility is now working as it should and coupled with the manual back-ups I also make of the website and forum on a regular basis to my local PC, such a scenario shouldn't happen again any time soon.

Everything is now back up (excuse the pun ...) and running as normal.

Again, apologies if you've embedded an attachment within a post which has now been lost.

Continue to enjoy.

Darran
Back to top
 

...
WWW WWW 5444228463  
IP Logged
 
David Z
Stellar Patriot
****
Offline



Posts: 376
Seattle, WA, USA
Re: Back-up Failure / Lost Attachments
Reply #1 - 14th Oct, 2010 at 2:45am
 
Darran -- no worries from this SA listener and occasional poster. And I think I speak for many or most here: Thanks for the site and all of the effort that you put into it!

Smiley   Smiley 

- David Z.
Back to top
 

Reaction level's much too high
I can do without the stimuli
 
IP Logged
 
JaneEyre
Squonk
***
Offline


endearingly cantankerous

Posts: 665
Gender: female
Re: Back-up Failure / Lost Attachments
Reply #2 - 14th Oct, 2010 at 5:58pm
 
ProgMaster wrote on 13th Oct, 2010 at 9:36pm:
Anyway, after much swearing, desperately searching on Google for advice, I have managed to restore the website and discussion forum.

And how much Dr. Pepper drinking?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Bookmarks
Facebook Twitter del.icio.us Google reddit Digg Linked in MySpace StumbleUpon Yahoo